Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenlerine Eğitime Katılım Başvurularının Duyurulması

Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenlerine   Eğitime Katılım Başvurularının Duyurulması....Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün Okul Öncesi Sınıf Öğretmenlerine   Eğitim Katılım Başvurularının Duyurulması ile ilgili 10/09/2021 tarih ve 31583187 sayılı yazısı ilişikte gönderilmiş olup, yazının incelenmesi ve  gereğinin buna göre yapılması hususunda;

Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenlerine   Eğitime Katılım Başvurularının Duyurulması     DAĞITIM YERLERİNE     Okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinin mesleki, alan ve kişisel gelişimlerinin desteklenmesi, uzaktan öğretim süreçlerindeki dijital becerilerinin artırılması amacıyla Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile UNICEF işbirliğinde "Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenlerinin Uzaktan Eğitim Süreçlerinde Okuma Yazma ve Matematik Öğretimi Becerilerinin Geliştirilmesi" çalışması yürütülmektedir. Bu kapsamda, okul öncesi öğretmenleri için "Okul Öncesi Öğretmenlerinin Uzaktan Eğitim Becerilerinin Geliştirilmesi" ve sınıf öğretmenleri için "Sınıf Öğretmenlerinin Uzaktan Eğitim Süreçlerinde Okuma Yazma Becerilerinin Geliştirilmesi" ve "Sınıf Öğretmenlerinin Uzaktan Eğitim Süreçlerinde Matematik Öğretimi Becerilerinin Geliştirilmesi" adlı mesleki gelişim programlarının yüz yüze eğitici eğitimleri "30 Eylül-04 Ekim 2021" ve "06-10 Ekim 2021" tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Eğitime başvurular 13-26 Eylül 2021 tarihleri arasında "veri.meb.gov.tr" adresinde oluşturulan başvuru formları üzerinden yapılacaktır. Söz konusu eğitimlere ait başvurunun ilinizde görev yapan okul öncesi ve sınıf öğretmenlerine ivedilikle duyurulması hususunda, Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.       Cevdet VURAL Bakan a.
Yayın: 16.09.2021 - Güncelleme: 16.09.2021 15:35 - Görüntülenme: 123