Kas

6284 Sayılı Ailenin Korunmasına ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Nedir?

Bu ilde ŞÖNİM Var!

Şiddet gördüğünü beyan eden bir kadın/çocukŞiddet Önleme ve İzleme Merkezine(ŞÖNİM) başvurdu. Nasıl bir yol izlenir?

Bu ilde ŞÖNİM Var!

Şiddet gördüğünü beyan eden bir kadın Şiddet Önleme ve İzleme Merkezine(ŞÖNİM) ulaştığında ne yapılır?

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezlerinde(ŞÖNİM) Kimler Çalışıyor?

ŞÖNİM’lerde Üniversitelerin sosyal hizmet, psikoloji, çocuk gelişimi, psikolojik danışmanlık ve rehberlik ve sosyoloji bölümlerinden mezun uzmanlar tarafından hizmet verilmektedir.

Benim Bayramım Benim Hayal Dünyam Konulu Resim Yarışması KESİN SONUÇLARI

Nis

Benim Bayramım Benim Hayal Dünyam Konulu Resim Yarışmamız SONUÇLANDI..Katılımları için tüm öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının katlanarak devam etmesini dileriz....Yarışma şartnamesi gereği; sonuçlara itiraz olması  durumunda 17 Nisan 2023 tarihinde kesin sonuçlar açıklanacaktır.

Nis

Okulumuzun düzenlemiş olduğu 'Benim Bayramım Benim Hayal Dünyam Konulu Resim Yarışması tamamlanmıştır.

Okulumuzun 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 5 Kasım 2022 Cumartesi günü saat:10:00 da B Blok 2, kat Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir. Duyurulur