Ara

Okulumuz 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz trafik farkındalıklarını geliştirmek amacıyla Sinop'a gelen İçişleri Bakanlığı MOBİL TRAFİK EĞİTİM TIRI etkinliklerine katıldılar.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Okul Programı'nda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Programa katılan velilerimize de çok teşekkür ederiz.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI, CUMHURİYET İLKOKULU'NDA VELİLERİMİZİN, ÖĞRETMENLERİMİZİN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA ÇOŞKUYLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE,ÖĞRENCİLERİMİZE, TEMİZLİK PERSONELİ ARKADAŞLARIMIZA,OKULUMUZUN EMEKTARI METİN ABİMİZE VE PROGRAMA GELEN GELMEYEN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

3-D Sınıfı RİTMİK SAYMA BİLİYORUM oyunuyla ritmik sayma öğreniyor. Öğretmenimiz Derya KELEŞ'i ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

1.Sınıflar ve Okul Öncesi Kura Çekimi 5 Eylül Pazartesi saat:09:00 da yapılacaktır.Tüm velilerimize duyurulur

Destek Eğitim Kurslarımız Başladı

Ders Dışı Egzersiz Kurslarımız Başladı