MEB CBS: BİR BAKIŞTA KONUMA DAYALI TÜM VERİLERE ERİŞİM

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitimde veriye dayalı yönetim sistemi ışığında 2023 Vizyonu hedefine doğru önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Millî Eğitim Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemi (MEB CBS) projesi ile ülkemizdeki tüm okulların coğrafi verileri toplanarak, hızlı bilgi akışı, etkili ve doğru analizlerle daha verimli envanter yönetimi sağlanacak.

Tem

İlk Yerli Zeka Ölçeği ASİS İle  Türkiye genelinde İlkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencisi 800 bin çocuğun yetenek taraması yapıldı.

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLERİNE

Millî Eğitim Bakanlığı öncülüğünde başlatılan projeyle özel yetenekli öğrencilere hizmet veren Bilim ve Sanat Merkezlerindeki (BİLSEM) öğretmenler için geleceğin mesleği olarak tanımlanan "3D" yazılımları konusunda uluslararası modelleme kursları düzenlenecek.

Tem

Sinop Seyit Bilal İmam Hatip Ortaokulu'ndaki 6 yıllık görev süresinin ardından Okulumuza atanan Aydın YILMAZ görevine başlamıştır.Müdürümüze Okulumuza hoşgeldiniz diyor bu yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Tem

Okulumuzdaki 8 yıllık görev süresini dolduran  Müdürümüz Hamza YAŞAR Korucuk İlkokulu'na Müdür olarak atanmıştır.Müdürümüze yeni okulunda başarılar dileriz.