Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdik

4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Gününü Kutladık

'Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" Uygulaması Etkinliğine 4-C  Sınıfımızla Katıldık

İlköğretim Haftası Kutlama Programını Gerçekleştirdik

19 Eylül Gaziler Günü Programına Katıldık

Eyl

İlköğretim Haftası Kutlama Etkinlikleri Kapsamında Garnizon Komutanlığına  Ziyaret Yaptık

Eyl

İlköğretim Haftası Kutlama Etkinliklerine Katıldık.Kutlamalar dolayısyla çelenk törenine ve Fatih İlkokulundaki programlara katıldık.

Eyl

Atatürk'ün Sinop' a Gelişinin 91.Yılı Kutlandı.Kutlamalarda Solotürk Akobasi Takımının gösterisi nefes kesti.

Eyl

2 C Sınıfı Veli Toplantısı Gerçekleştirildi...

Eyl

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Konferansı Gerçekleştirildi.Konferansın açış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Ercan YILDIZ tarafından yapıldı.Daha sonra Sinop Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr.Öğretim Üyesi Muzaffer BARLAK tarafından yapılan Sunuma Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimiz de katıldı.

Eyl

1 A Sınıfı Veli Toplantısı Sınıf Öğretmeni Ayşe SÖNMEZ Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuz 4.D sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri Muammer ÖZDEMİR in gözetiminde güneşin tadını çıkardılar.Öğrenciler neşeli  oyunlar oynayarak hem eğlendiler hem güneşin tadını çıkardılar.

Eyl

4 A Sınıfı Veli Toplantısı Sınıf Öğretmeni Burcu SAKALLI başkanlığında gerçekleştirildi.

Eyl

1 B Sınıfı Veli Toplantısı Sınıf Öğretmeni Hayrettin ÇAKIR başkanlığında gerçekleştirildi.

Eyl

1 C Sınıfı Veli Toplantısı Sınıf Öğretmeni Sibel KOYUNCU başkanlığında gerçekleştirildi.