Eyl

Gençlik ve Spor Bakanlığının Yeteneğini Keşfet Projesi Kapsamında 3.sınıf öğrencilerine yönelik 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapmış olduğu tarama sonucu  5 öğrencimiz yetenekli görülmüştür.Bu 5 öğrencimiz velileri ile birlikte 11 Eylül 2019 Çarşamba günü Müdürlüğün Toplantı Salonunda biraraya gelecektir.Öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürümüz okulumuza ziyaret gerçekleştirerek öğretmenlerimizle biraraya geldi.Öğretmenlerimizin görüş ve düşüncelerini dinleyen İl Müdürümüz Öğretmenlerimizden en az 1 özgün proje istediğini belirterek Cumhuriyet İlkokulunun önümüzdeki günlerde çok daha ses getirici başarılara adım atacağına inandığını söyledi.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ercan YILDIZ Okula yeni başlayan 1.Sınıf Öğrencilerimizin sınıflarını ziyaret ederek onların  heyecanına ortak oldu.İl Milli Eğitim Müdürümüze Temel Eğitim Şubesinden sorumlu Şube Müdürü Önder YILMAZ da eşklik etti.

Eyl

Okulumuzda 1.sınıf ve Okul Öncesi Öğrencilerimizin Uyum Eğitimi Başladı.Öğrenci velilerine ve öğrencilere hoş geldiniz diyen Okul Müdürü Aydın YILMAZ başarılı bir geçirilmesini temenni etti.Daha sonra öğrenci ve öğretmenler sınıflarına geçti.

Eyl

Sınıflarımız Eğitim Öğretime Hazır Hale Getirildi.

Eyl

Öğretmenimiz Fatoş Küçük SÜZGÜN Görevine Başlamıştır.Sinop Lala  İlkokulu Sınıf Öğretmeni iken Okulumuz Sınıf Öğretmenliğine atanan Fatoş Küçük SÜZGÜN 03/09/2019 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Eyl

Öğretmenimiz Örgünöz YERDELEN Görevine Başlamıştır.Sinop Bektaşağa Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmeni iken Okulumuz Sınıf Öğretmenliğine atanan Örgünöz YERDELEN 03/09/2019 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Eyl

Öğretmenimiz Burcu SAKALLI Görevine Başlamıştır.Sinop Çiftlik Köyü İlkokulu Sınıf Öğretmeni iken Okulumuz Sınıf Öğretmenliğine atanan Burcu SAKALLI  03/09/2019 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Eyl

Öğretmenimiz Sibel Koyuncu Görevine Başlamıştır.Sinop Erfelek Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmeni iken Okulumuz Sınıf Öğretmenliğine atanan Sibel KOYUNCU 03/09/2019 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı  Okul Güvenliği Toplantısına Katıldık.Sinop Valisi Sayın Köksal ŞAKALAR ın başkanlığında yapılan toplantıya okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.

Eyl

Öğretmenlerimizin Mesleki Çalışmaları Devam Ediyor.Bu kapsamda STEM Eğitimleri Akıl ve Zeka OyunlarıUygulamaları vb.konular müzakere ediliyor.

Eyl

Okulumuzda Onarım ve Tadilat Çalışmaları Devam Ediyor.

Öğretmenler Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

Eyl

Öğretmenlerin 2-6 Eylül 2019 tarihleri arasında yapacakları Mesleki Çalışmaların Açılış Konuşmasını Sayın Bakanımız Prof.Dr.Ziya SELÇUK Yapacak.Açılış konuşması 2 Eylül Pazartesi günü  EBA dan yayınlanacak ve saat 10:10 da başlayacak.

Ağu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, istiklal mücadelesini Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile taçlandırarak vatan topraklarımızı düşman işgalinden kurtarışının yıl dönümü, birlik ve beraberlik destanı yazan ulusumuzun onur, gurur ve iftihar günüdür. Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlarken, büyük zaferin 97 ci yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz